Alertă! Căutăm cele mai bune trupe de teatru tânăr din țară

Ce este Relief?
30 mai 2017
Să cunoaștem trupele de la Relief #3
16 aprilie 2018

Alertă! Căutăm cele mai bune trupe de teatru tânăr din țară

Ne bucurăm să anunțăm înscrierile deschise pentru al treilea an consecutiv la laboratorul de teatru tânăr Relief, care va fi între 9-13 mai la Teatrul Excelsior din București. Ca în fiecare an, căutăm cele mai bune cinci trupe de teatru din țară – a șasea fiind Atelierul de teatru, aleasă în urma participării la Ideo Ideis 2017 -, pentru a le include într-un laborator de teatru tânăr, centrat pe experiment și învățare și a le da șansa de a juca în fața publicului teatrului Excelsior. 

Cum participi?

Te poți înscrie cu trupa dacă sunteți liceeni, mai mult de doi și aveți un coordonator major. Dacă ai mai multe în repertoriu, te poți înscrie cu unul sau mai multe spectacole, cu condiția ca fiecare dintre acestea să aibă minimum două personaje și o durată între 30 și 50 de minute.

 

Pentru înscriere, coordonatorul trupei voastre trebuie să completeze formularul de înscriere până pe 31 martie 2018, ora 17:00.


Atenție! Înscrierea presupune și o filmare de 10-15 minute cu cele mai relevante momente din spectacolul cu care vă înscrieți. Toate detaliile referitoare la condițiile de înscriere se găsesc în regulamentul Relief.

 

Cele cinci trupe participante vor fi alese de Maria Rotar, Director Executiv Relief și membri ai Asociației T.E.T.A, Andreea Cristina Borțun (regizor), Alexandru Ion (actor), Lavinia Cioacă (scenarist) și Carmen Dumitrescu (manager cultural).

***
Vezi cum a fost la ediția de anul trecut: cronică #1, cronică #2, cronică #3.