Carlo Goldoni cu #TeenFilter la RELIEF #2

Să cunoaștem trupele de la Relief #2
27 aprilie 2017
Secvențe & Ateliere @RELIEF#2
16 mai 2017

Carlo Goldoni cu #TeenFilter la RELIEF #2

AD-HOC (Pitești), AICI (Constanța), Amprente (Brașov), AS (București), Drama Club (Botoșani) și Guga Junior (Târgu-Mureș) vor lucra cu regizori și colaboratori muzicali din noua generație pe texte de Carlo Goldoni.

Timp de patru zile, între 18 și 21 mai, adolescenții vor adapta scene din textele lui Carlo Goldoni sub îndrumarea câtorva dintre cei mai prolifici tineri regizori din România: Ioana Petre, Alex Bogdan, Horia Suru, Sânziana Stoican, Vlad Cristache, Catinca Drăgănescu și a colaboratorilor muzicali Raul Kusak, Răzvan Krem Alexe, Petre Ancuța, Sânziana Tarța, Lucian Maxim și Silvana Negruțiu.

AD-HOC, Pitești va lucra cu Ioana Petre & Raul Kusak

AICI, Constanța va lucra cu Alex Bogdan & Răzvan Krem Alexe

Amprente, Brașov va lucra cu Horia Suru & Petre Ancuța

AS, București va lucra cu Sânziana Stoican & Sânziana Tarța

Drama Club, Botoșani va lucra cu Vlad Cristache & Lucian Maxim

Guga Junior, Târgu-Mureș va lucra cu Catinca Drăgănescu & Silvana Negruțiu

Rezultatele laboratorului vor fi prezentate pe scena Teatrului EXCELSIOR în ultima zi de RELIEF, duminică, 21 mai, de la ora 20:00, cu intrare liberă.

„#Teenfilter, campania de comunicare de anul acesta, își propune să vorbească despre percepția și realitățile adolescenților, despre reinterpretare și experiment. Plecând de la ideea că există deja o cultură a dialogului prin imagini (Instagram, emoji, Snapchat) ne-am propus să explorăm felul în care clasicul poate să devină altceva în imaginarul adolescentin. Pe 21 mai vom putea vedea pe scena de la EXCELSIOR șase momente create în patru zile de laborator, plecând de la textele dramaturgului italian Carlo Goldoni. Practic, îl vom putea vedea pe Goldoni printr-un filtru efervescent, viu și foarte tânăr.” Asociația T.E.T.A.